vineri, 25 noiembrie 2011

Congrese mondiale privind scleroză sistemică

Doua adunari au loc pe 4 februarie 2012: Două Congrese mondiale privind scleroză sistemică - Madrid
21-11-2011






Al doilea Congres mondial privind sclerozei sistemice se va deschide în Madrid, 2 februarie, cu revizuirea din ultimii doi ani, de la Florenţa la această zi. Urmat de o masă rotundă, la care să participe preşedinţii asociaţiilor care aderă la FESCO - Federaţia Europeană a Asociaţiilor Scleroderma, atunci va fi ceremonia de deschidere oficială a Congresului, care va avea loc în Madrid vechi.
Evenimentul se va continua timp de două zile mai multe şi a vedea intervenţia specialiştilor medicale implicate în cardiovasculare, pulmonare, gastro-intestinale ... Acesta va aborda, de asemenea, probleme legate de viaţă de zi cu zi cu o boala cronica, cum ar fi sclerodermia impactul psihologic şi asupra persoanei bolnave şi familiei sale. Suntem de stres care sunt furnizate traduceri simultane în spaniolă şi franceză.
Acesta va fi cu siguranţă un eveniment important. O comparaţie a timpului dedicat pentru pacienţi, dar, de asemenea, medicii de specialitate din diferite ţări şi cu experienţe diferite.
La 5 februarie, va avea loc, cu toate acestea, Adunarea Generală a FESCO.
Pentru mai multe informaţii şi de a participa la Congresul http://www.fesca-scleroderma.eu/upcoming-events/2nd-scleroderma-world-congress sau puteţi contacta biroul nostru sunand sau trimitand un email la 02/58296675 ails@tiscali.it

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu